Båtbutikk

Velkommen til vår

Båtbutikk

Vi tilbyr et komplett spekter av varer innenfor båtmarkedet.

Hos Fuglevik Båtservice jobber vi for å ha god kompetanse på det kundene ofte etterspør – vi strekker oss alltid langt for å hjelpe kunden.

Elektrisk utstyr

Vi har gleden av å forhandle produkter fra noen av de fremste innenfor båtelektronikk. Her finner du alt fra belysning, elektronikk, VHF, Lyd og navigasjon!

Båtutstyr og pleie

Vi forhandler en rekke produkter fra fler av markedets beste levrandører. Her finner du alt fra tauverk, motortilbehør, styring og kontrollutstyr, VVS og lenseutstyr helt til en rekke båtpleie produkter.

Sikkerhetsutstyr

Sikkerhet er svært viktig på vannet. I vår utstyrsbutikk finner du en rekke produkter som hjelper deg til å ivareta sikkerheten ombord, enten det er en kort dagstur eller en lengre seilas!

Jernvare

Hos oss finner du et rikelig utvalg av diverse jernvare. Har vi ikke det du er på jakt etter, vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Fritid og fiskeutstyr

Sommeren skal være en morsom tid. I vår utstyrsbutikk finner du en rekker vannsportleker både for store og små. Vi forhandler også fler ulike teinehalere!

Reservedeler

Hos oss finner du et stort varelager av reservedeler. Vi prøver til enhver tid å ha reservedeler og originaldeler på lager. Har vi det ikke – bestiller vi det for deg.

Våre merker

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle