Våre båter

På utkikk etter drømmebåten?

Våre båter

Ta en kikk på vårt utvalg av båter og finn din drømmebåt!

Nordkapp

Nordkapp har etablert seg som en av de fremste aktørene i Norden innen båtindustrien. Med et imponerende utvalg av ti forskjellige modeller tilgjengelig, tilbyr de en bred variasjon av utstyr og fasiliteter for å imøtekomme ulike behov og preferanser.

Sting

Sting-båtene er skapt for hyggelige skjærgårdsturer. Finn modellen som passer deg og dine preferanser, og gjør deg klar for avslapning langt borte fra hektiske hverdager. Med en Sting-båt kan du se frem til avkobling og ro i naturskjønne omgivelser på vannet.

Quicksilver

Hvem er ikke på jakt etter en båt med solide fartegenskaper, mye plass og praktiske løsninger til en hyggelig pris? Quicksilver har etablert seg som en ledende produsent av fritidsbåter, og deres båter er en perfekt kombinasjon av pålitelighet, komfort og stilsikkert design.

Pioner

Med Pioner-båtene kan du føle deg trygg på at du har en båt som vil vare i mange år fremover. Ved å kombinere solid håndverk med høykvalitets materialer, har Pioner skapt båter som er laget for å takle tøffe forhold og gi deg en problemfri opplevelse på vannet.

Hasle Summerfun

Hasle Summerfun er en båt fortrinnsvis for de helt unge. Hasle Summerfun jolle er en rotasjonsstøpt båt i polyetylen. Disse jollene er i god kvalitet og har samtidig en rimelig pris. Med Hasle Summerfun er du garantert artige turer på vannet som kaller frem smilet hver gang.

Se båter på finn.no

Vi selger også flere båter på Finn.no, både nye og brukte båter. Ønsker du å finne en bruktbåt med en god deal, for en god pris? Eller kanskje du ønsker å kjøpe en båt du kan hente eller få levert umiddelbart? Ta en titt på sortimentet vårt på Finn.no, så finner du nok noe som passer for deg!

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle