Om oss

Hvem er vi?

Fuglevik Båtservice AS

For 35 år siden startet Per Egil Urstad Fuglevik Båtservice 1. februar 1982. Firmaet holdt til i Fuglevik Båthavn og driften besto av opptak og transportering av båter, drivstoff og kiosk. De fem første årene sto Per selv for helårsdriften med hjelp fra bemanning i kiosken om sommeren. Deretter har bedriften stadig vært i vekst og i November 2016 teller vi 10 ansatte.

I 2000 overtok Fuglevik Båtservice et 750 kvadratmeter stort bygg som i dag huser verksted og butikk, samt en stor uteplass med båter.

Hvit ikon av en seilbåt og to tannhjul for å representere båtverksted
Verksted

Hos oss utfører vi alt av reparasjoner på motor, båtelektrisk, monteringer og installasjoner samt plastreparasjoner. Vi har i dag to store verkstedhaller samt en plasthall.

Hvit ikon av en tommel som trykker på en knapp med seilbåt på, for å representere kjøp av båt
Butikk

Vi har som mål å ha konkurransedyktige priser og ikke minst god kunnskap om produktene våre, slik at du som kunde føler at dine interesser er ivaretatt. Vi sender varer over hele landet!

Hvit ikon av en seilbåt med prislapp på, for å representere båtsalg
Salg

Vi fokuserer på deg og dine opplevelser. Hos Fuglevik Båtservice tar vi hensyn til kundenes forutsetninger og jobber målrettet for å innfri disse. Gjennom en god dialog og kundeforståelse ønsker vi å hjelpe deg å finne din drømmebåt.

Hvit ikon av en lagerbygning med en seilbåt inni, med snøflak over, for å representere vinterlagring av båt
Vinterlagring

Ikke la båten stå ute over vinteren. La oss i Fuglevik Båtservice ta hånd om båten for deg. I våre store lagerhaller tilbyr vi innendørs opplag for båter med innenbords og utenbordsmotorer i segmentet 10-30 fot.

Bli kjent med oss

Våre ansatte

Bli kjent med vårt unike team som jobber hard for at våre kunder skal ha en god opplevelse!

Per Egil Urstad Eier / Daglig leder
Ulrik Skolt Butikksjef
Tore Andre Karlsen Selger
Daniel Bogurad Servicemedarbeider
Zbigniew Jastrzebski Plastarbeider
Bashar Wahhoud Mekaniker, innenbordsmotorer

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle