Opplag

Velkommen til vårt

Båtopplag

Ønsker du å sikre din båts velvære og beskytte den gjennom den kalde vinteren? Hos Fuglevik Båtservice er vi stolte av å tilby pålitelig båtopplag for båter opptil 30 fot.

Når du velger Fuglevik Båtservice, kan du være trygg på at din båt er i de beste hender. Våre oppbevaringsfasiliteter er utstyrt med toppmoderne sikkerhetssystemer for å beskytte mot tyveri og uønsket tilgang. Vi tar også hensyn til klimaforholdene og utfører nødvendige tiltak for å sikre at båten din er trygg mot skader som kan oppstå som følge av vinterkulden.

Dersom du ønsker et tilbud på båtopplag eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss!

Vinteropplag

Vårt erfarne og dedikerte team av båteksperter forstår viktigheten av å oppbevare båten på en forsvarlig måte. Vi har moderne og sikre innendørs og utendørs oppbevaringsplasser som er spesielt utformet for å imøtekomme behovene til båter av ulike størrelser, inkludert båter opptil 30 fot. Vårt team av erfarne fagfolk kan utføre grundig sjekk og nødvendige vedlikeholdsoppgaver for å sikre at båten din er i optimal tilstand når våren kommer.

Hva vil et vinteropplag hos oss bestå av?

Spesielle ønsker eller spørsmål?

Har du spesielle ønsker eller spørsmål vedrørende vinteropplag av båten? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi er opptatt av å kunne tilrettelegge best mulig for våre kunder.

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle