Verksted

Velkommen til vårt

Verksted

Hos oss finner du dyktige mekanikere som står klare til å hjelpe deg på verkstedet. Enten problemet er stort eller lite – du finner hjelp hos Fuglevik Båtservice.

For Fuglevik Båtservice er kvalitet utrolig viktig – vi strekker oss langt for å hjelpe deg og ønsker at du skal dra fra oss med et smil om munnen!

Service

Hos oss finner du dyktige mekanikere med lang fartstid i bransjen. Vi er autorisert forhandler og serviceverksted for alle merkene vi forhandler.

Reparasjoner

Hos Fuglevik Båtservice påtar vi oss en stor mengde reparasjoner. Har du en skade båt, motor eller utstyr finner du hjelp hos oss.

Montasje

På tide å oppgradere utstyr eller motor? Hos Fuglevik Båtservice påtar vi oss store som små montasjejobber. Kontakt oss for å se på løsningen – de er mange!

Våre merker

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle