Salg

Ønsker du å kjøpe ny båt, eller selge?

Salg

Vi har gleden av å selge båter og motorer fra markedslederne innen det maritime segmentet. Kundeopplevelse er det viktigste for oss!

Salg

Hos Fuglevik Båtservice har du anledning til å finne et bredt spekter av nye og brukte båter. Våre salgsansvarlige står alltid klar får å hjelpe deg til å finne rett produkt for deres behov!

Innbytte

Er du på jakt etter ny båt eller motor? Hos Fuglevik Båtservice tar vi innbytte på båt eller motor. Merk at dette er avhengig av modell, årstall og tilstand!

Kommisjon

På tide å kvitte seg med båten? Hos Fuglevik Båtservice er vi behjelpelige meg å gjennomføre salget for deg – bruk tiden på noe gøy og la oss ta hånd om salget!

Salgsprosessen

Visning

Vi ønsker gjerne å vise dere våre modeller. Besøk oss i Fuglevikveien 61 for å se vårt brede utvalg.

Gjennomgang

Deres behov er viktig for oss. Vi tar en grundig gjennomgang av båten dere finner attraktiv.

Levering

Vi sørger alltid for en trygg og god levering. Ingen kunder skal dra herfra uten at de er helt trygg på sin nye båt.

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle