Våre motorer

På utkikk etter den perfekte motoren til båten?

Våre motorer

Ta en kikk på vårt utvalg av motorer og finn den perfekte motoren til din båt!

Mercury

Ingen produserer mer pålitelige, kraftige og effektive motorer enn Mercury. Basert på flere tiår med innovasjon og ledelse, er Mercury utenbordsmotorer konstruert for å stå distansen ut, med legendarisk ytelse drevet av fremtidsrettet teknologi.

MerCruiser

Mercury MerCruiser er verdenskjent for å kommer med nyskapninger som gir båtfolket de beste opplevelsene på vannet. MerCruiser har hele tiden vært den ubestridte lederen i kraft og teknologi for båter.

Se motorer på finn.no

Vi selger også flere motorer på Finn.no, både nye og brukte båter. Ønsker du å finne en bruktmotor med en god deal, for en god pris? Eller kanskje du ønsker å kjøpe en motor du kan hente eller få levert umiddelbart? Ta en titt på sortimentet vårt på Finn.no, så finner du nok noe som passer for deg!

Interessert i en båtprat?

Kontakt oss idag!

Fuglevik Båtservice AS jobber hardt for å være det naturlige valget for deg med båt langs Oslofjorden.

Om du er på utkikk etter en ny båt, er interessert i å leie en båt eller har behov for vedlikehold av båten din, er du hjertelig velkommen til oss! Vi tar veldig gjerne en hyggelig båtprat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle